Hizmet İçi Eğitim Programı-2 (Öğrenme-öğretme Ortamları) Akademik Personelimizin Katılımı ile Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğünün "Hizmet İçi Eğitim Programı-2 (Öğrenme-öğretme ortamları)" başlıklı eğitimi birimimizde Doç. Dr. Nicole Silvia KANÇAL, Dr. Öğr. Üyesi Hülya Nur KIZILYAPRAK ve Dr. Öğr. Üyesi İlayda SOYUPAK tarafından 03 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 10.00'da Avaya platformu üzerinden akademik personelimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

The training titled "In-Service Training Programme-2 (Learning-teaching environments)" of the Quality Coordinatorship of our university was held in our faculty by Assoc. Prof.  Nicole Silvia KANÇAL, Assist. Prof. Hülya Nur KIZILYAPRAK and Assist. Prof. İlayda SOYUPAK on 03 August 2023 Thursday at 10:00 via Avaya platform with the participation of our academic staff.

Hizmet_İçi_Eğitim_Programı_2_(Öğrenme-öğretme_ortamları).png (2.64 MB)