Kampüs Kart Dağıtım Süreci Duyurusu

Üniversitemiz ile PTT arasında 04.12.2018 tarihinde Yenilikçi Teknolojik Uygulamalar içeren Kampüs Kart Projesi İşbirliği Protokolü kapsamında kampüs kart dağıtımı süreci hakkında aşağıdaki bilgilendirme yapılmıştır.

• Kampüs Kartlar Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünde bulunan yerleşim yeri adreslerini PTT kargo ile gönderilmektedir. Kampüs kart basımı gerçekleşen öğrencilere PTT tarafından bilgilendirme ve kargo takip SMS gönderilmektedir. Bu süreçte, 444 17 88 numaralı PTT Çağrı Merkezinden kart basımının hangi aşamada olduğu veya ne zaman teslim alınabileceği ile ilgili bilgi alınabilir.
  • Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünde bulunan yerleşim yeri adreslerinde ikamet etmeyen 444 17 88 PTT çağrı merkezi ile iletişime geçerek kampüs kart kargosunu beyan ettikleri adrese yönlendirebilir.
  • Kampüs kartını teslim alan öğrenciler kartlı geçiş kontrolü olan yemekhane, kütüphane, giriş- çıkış turnikelerinde kartın çalışması için aktivasyon işlemini yaptırması gerekmektedir. Aktivasyon işlemleri; Göztepe yerleşkesi Gençlik merkezi, Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Aydınevler PTT Şubesi, Anadoluhisarı Anadolu Hisarı PTT Şube, Acıbadem Acıbadem PTT Merkezi, Bağlarbaşı Bağlarbaşı PTT Şube, Kartal Cevizli PTT, Mehmet Genç Külliyesi Dragos PTT Şubesinden yapılmaktadır.

Kampüs kart ile ilgili süreçler hakkında detaylı duyuru Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızın aşağıdaki linkinde mevcuttur.